Felurite
Iasi

Curs Inspector Resurse Umane autorizat ANC, Iasi, IULIE 2014

 
Plasat:
03.07.2014, 09:52
Preţ: 700 RON
Advertisment:


Iti doresti o cariera in domeniul resurselor umane, dar nu detii cunostintele necesare? Iti place sa lucrezi cu oamenii, dar nu ai o diploma care sa confirme abilitatile tale? Noi iti oferim solutia! Vino la cursul autorizat de INSPECTOR RESURSE UMANE pentru a avea o sansa in plus pe piata muncii!
TRAINING CARIERE SRL organizeaza in parteneriat cursuri de INSPECTOR RESURSE UMANE, cod COR 333304 in luna IULIE 2014. Conform legii in vigoare, acest curs este recomandat sa fie urmat de cel putin o persoana din cadrul fiecarei societati comerciale sau institutii publice.
In urma participarii la curs absolventii vor avea competenta de completare si transmitere online a datelor in aplicatia electronica REVISAL.
Cursul dureaza 60 de ore, costa 700 de lei si este predat la un inalt standard professional de catre specialisti cu experienta in domeniul resurselor umane. Are o desfasurare interactiva, cursantii fiind incurajati sa se implice activ in rezolvarea situatiilor practice.
Pentru informatii si inscrieri, putem fi contactati la telefon 0748.687.407, 0729.215.938, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).
Preţ:
700 RON
Tip anunţ:
Categoria:
Localitate:
Târguială:
fără fârg

Informație de contact:

Autor:
Euro Personal
Număr telefon de bază:
0729215938
Advertisment:
Informație despre compania care a plasat acest anunț:
Euro Personal desfăşoară cursuri de perfecţionare profesională adresate adulţilor. Dispunem de o bază materială proprie formată dintr-o reţea de 11 calculatoare, spaţiu şi mobilier modern adaptat cerinţelor formării profesionale, licenţe pentru programele utilizate.===|taguri eliminate|=== Acreditări: Cursurile sunt acreditate de către Ministerul Muncii şi cel al Educaţiei.

Scrie un mesaj (pune o întrebare) autorului anunțului

Numele, Prenumele Dvs:
Adresa E-mail a Dvs:
(Adresa e-mail nu va fi publicată pe paginile site-ului)
Telefonul Dvs:
Completați câmpurile E-mail și Telefon, pentru ca autorul să Vă răspundă.
Mesajul Dvs:
Introduceţi codul de pe imagine (doar cifre şi litere latine)
Apăsați butonul ”Schimbă codul” până când veți obține un cod vizibil.
Schimbă codul
AcasăHartă SiteCondiții de utilizareAjutorContacte
Se încarcă ...