Felurite
Iasi

Cursuri Germana incepatori, Iasi, IULIE 2014

 
Plasat:
03.07.2014, 10:20
Preţ: 470 RON
Advertisment:


LIMBA GERMANA devine cea mai folosita limba de circulatie internationala din EUROPA! Daca vrei sa lucrezi in Germania, Austria, Belgia au alte tari vest europene, vino la cursuri sa inveti notiunile de baza!
Societatea Euro Personal SRL – lider local pe piata de formare profesionala – te invita la cel mai bun curs de limba germana din Iasi! Grupa urmatoare este programata pentru luna IULIE 2014, dureaza 40 de ore si costa 470 de lei.
In urma acestui curs absolventii vor fi capabili sa:
Foloseasca in mod corect notiunile de gramatica si vocabular,
Se descurce in cadrul conversatiilor simple in limba germana,
Cunoasca notiunile elementare de gramatica si regulile de pronuntie,
Se exprime in limba germana pe diferite subiecte.

Cursul se adreseaza elevilor, studentilor, absolventilor, indiferent de nivelul studiilor care doresc sa se initieze in limba germana.
Programul este flexibil, iar lectorii sunt foarte bine pregatiti, rabdatori si cu multa experienta in lucrul cu adultii.
Pentru informatii si inscrieri, putem fi contactati la telefon 0748.687.407, 0729.215.938, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).
Preţ:
470 RON
Tip anunţ:
Categoria:
Localitate:
Târguială:
fără fârg

Informație de contact:

Autor:
Euro Personal
Număr telefon de bază:
0729215938
Advertisment:
Informație despre compania care a plasat acest anunț:
Euro Personal desfăşoară cursuri de perfecţionare profesională adresate adulţilor. Dispunem de o bază materială proprie formată dintr-o reţea de 11 calculatoare, spaţiu şi mobilier modern adaptat cerinţelor formării profesionale, licenţe pentru programele utilizate.===|taguri eliminate|=== Acreditări: Cursurile sunt acreditate de către Ministerul Muncii şi cel al Educaţiei.

Scrie un mesaj (pune o întrebare) autorului anunțului

Numele, Prenumele Dvs:
Adresa E-mail a Dvs:
(Adresa e-mail nu va fi publicată pe paginile site-ului)
Telefonul Dvs:
Completați câmpurile E-mail și Telefon, pentru ca autorul să Vă răspundă.
Mesajul Dvs:
Introduceţi codul de pe imagine (doar cifre şi litere latine)
Apăsați butonul ”Schimbă codul” până când veți obține un cod vizibil.
Schimbă codul
Anunțurile vecine Felurite Iași:

Curs de Programare Web Design, Iasi, IULIE 2014

VREI SA DEVII UN AS IN WEB DESIGN? VINO LA CURSURI! Cu siguranta ai vazut anunturile de angajare si ai observat cat de multe firme cauta informaticieni care sa aiba cunostinte de programare WEB. La ...

Curs Instructor/ Preparator Formare (Formator cu studii medii), Iasi, IULIE 2014

Ai studii medii si doresti sa devii FORMATOR? Acum ai ocazia! Vino la cursul autorizat de Euro Personal SRL valabil in UE si alte 60 de tari! Cursul INSTRUCTOR/ PREPARATOR FORMARE, cod COR 333309 ...

Curs de Programare C++, Iasi, IULIE 2014

Cu siguranta fiecare dintre noi doreste un job bun, bine platit si stabil care sa-i asigure o stabilitate. Si la fel de mult am observat ca angajatorii doresc personal cu solide cunostinte de informatica. Va ...

Cursuri de Limba Engleza, nivel mediu, Iasi, IULIE 2014

Limba engleza este o conditie omniprezenta la angajarea in firme de top pe piata muncii. EURO PERSONAL SRL – lider local de formare profesionala organizeaza la Iasi in luna IULIE 2014 cursuri de ...
AcasăHartă SiteCondiții de utilizareAjutorContacte
Se încarcă ...